VandalOBRZ Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Witam,Jak w CyanogenMod przenieść apki na sd?W Andku 4.1.2 wystarczył Directory bind. Niestety tutaj ten program nie działa.Z góry dzięki! Próbowałem też aplikacją Link2SD, ale ona wymaga partycjonowania SD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sako09 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 musisz partycjonować SD. przez mini tool partytion http://www.dobreprogramy.pl/Partition-Wizard-Home-Edition,Program,Windows,15710.html poszukaj ja zrobiłem i działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VandalOBRZ Opublikowano 7 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
VandalOBRZ
Witam,
Jak w CyanogenMod przenieść apki na sd?
W Andku 4.1.2 wystarczył Directory bind. Niestety tutaj ten program nie działa.
Z góry dzięki!
Próbowałem też aplikacją Link2SD, ale ona wymaga partycjonowania SD.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi