Zielony_Buszmen Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Witam! Jaką przeglądarkę internetową polecacie na Xperię M z CM 12.1? Używałem CM Browser, teraz siedzę na VC Browser, ale chciałbym usłyszeć opinię innych. Może wrócić do Chroma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Używam Chroma od 4 lat na telefonie, nie znalazłem lepszej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony_Buszmen Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Chrome bardzo się rozrasta (chodzi mi o rozmiar)? Musi być zainstalowany na pamięci wewnętrznej, nie da go się przenieść na SD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Dokładnie, musi być na pamięci wewnętrznej. w tej chwili waży tylko 88 MB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony_Buszmen Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Ok, nie jest jeszcze aż tak źle. Przetestuję, zobaczę. BTW - używasz jakichś modyfikacji/dodatków/ustawień do chroma (o ile takie istnieją)? Jeśli nie, to dzięki za wszystko, temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 a może by starszą wersję? manualnie zainstalować? ja tak zrobię, niestety najnowsza ma wymagania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony_Buszmen Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Mówisz? A którą wersję polecasz? Jakąś sprzed roku? Tutaj znalazłem wszystkie wersje: http://www.apkmirror.com/uploads/?q=chrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Ja na swojej Mce mam najnowszą wersję w tym zainstalowany mod xposed Chrome Pie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony_Buszmen Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Pobrałem wersję 44 (August 18, 2015), zobaczymy jak będzie funkcjonować. Jak widzę, to Chrome Pie będę musiał sobie również doinstalować jak zrobię Xposed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Nowsza wersja, lepsze poprawki, a 88 mb przecież Cie nie zbawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony_Buszmen Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Ale @DaRkShAdOw zasugerował, że najnowsza wersja "ma wymagania...". Nie chodziło mu też o to, że apka jest cięższa niż była rok temu? Bo jeśli tylko o przenoszenie i rozmiar chodzi to mogę to "przeboleć" i poświęcić te 90 MB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 wymagania nie wymagania... Używam chroma na mojej Mce i działa bezproblemowo, nie zawiesza telefonu. Dlatego że masz Mkę, też polecam Ci najnowszą wersję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony_Buszmen Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Ok. No problemmo. Gdy będzie więcej czasu ogarnę tego Xposed z dodatkami i będzie świetnie Dzięki za informacje, temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi