Zielony_Buszmen Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Witam! Mam takie ogólne pytania odnośnie przycisków ekranowych w CM 12.1. Jak sobie z nimi poradzić? Znacie może jakieś sposoby na zmniejszenie tego paska? A może są inne ciekawe rozwiązania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Są rózne moduły do Xposed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 da sie je usunąć ale nwm czy ten fon ma na sobie przyciski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Xposed + parę modów i można zmienić wygląd. Gorzej z wielkością ale raczej też można Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 szczerze polecam gravitybox, z nim możesz zmienić rozmiar, wygląd, kolor paska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony_Buszmen Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Czyli widzę, że bez wgrania Xposed się nie obędzie, bo wszystkie modyfikacje które tutaj zostały wymienione na nim bazują? Macie jakiś poradnik, jak to ustrojstwo wgrać, bo podobno łatwo zepsuć przez to system (mam CM 12.1). Mam Xperię M, ekran tylko 4", a przyciski ekranowe jednak trochę miejsca zajmują. Nie chcę ich chować na stałe, myślałem tylko o zmniejszeniu tej belki, więc jeśli Gravitybox coś takiego oferuje, to muszę to sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Na forum jest poradnik dla lizaka ^^ Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 gravitybox oferuje ie tylko to, to jest wg mnie najlepszy moduł, dzięki niemu możesz zmienić elementy interfejsu, zachowanie systemu i wiele wiele więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony_Buszmen Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Kusicie panowie, kusicie strasznie. Po kilku dniach bawienia się z rootowaniem, wgrywaniem CM, konfiguracją, itp. miałem dać sobie spokój z tym na jakiś czas. Ale jednak muszę to zrobić, to jest silniejsze ode mnie Czy mówicie o poradnikach DaRkShAdOw? https://forum.cyanmod.pl/topic/5013-instalacja-oraz-aktywacja-xposed-framework-i-modu%C5%82u/ https://forum.cyanmod.pl/topic/5014-gravitybox-jeden-z-najlepszych-modu%C5%82%C3%B3w-xposed/ A tak na poważnie - czy mam większe szanse uwalić system? Bo podobno Xposed jak i Gravitybox lepiej działają na domyślnych i niemodyfikowanych androidach. Czy nie mam się czegokolwiek obawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 nie nie, ale ten xposed nie zadziała.. on jest do najwyżej kitkata do lp i mm jest inny tenat ale jeśli chodzi o gravitybox to zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony_Buszmen Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Ten temacik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi