TheUltiPL Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Witam, mam mały problem z androidem i jednocześnie z kompem :D. Więc tak, chciałem sie pobawić w fastboocie (fastboot flash recovery kamcio.img i w tym stylu XD) ale fastboot mi nieczyta fona. ADB czyta ale fastboot już nie. Rebootuje fona do download i nieczyta. Mam rom cyanogenmod 12.1 (miałem slimlp ale go wypiepszyłem bo znowu błąd 963 jak zawsze ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 a powinien? samsung i fastboot? recovery możesz sflashować przez rashr np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 no tak wiem ale rashr mi niechodzi a flashify jak klikne backup current kernel to sie zatnie. a fastboot powinien czytać download nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 oj nie wiem, sam tego nie używałem, bo samsungi zwyczajnie nie mają fastboot, co dokładniej "nie chodzi"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Fastboota mają tylko urządzenia firm: Sony, Htc, Motorola oraz LG (być może jest więcej firm). ALE NIGDY SAMSUNG! Jedynie posiada tryb Download, który jest odpowiednikiem w/w trybu. Fastboota można obsługiwać Flashtoolem a Download Odinem. Jeśli chcesz zrobić kopię kernela zrób przez custom recovery backup partycji boot. Tap via my GT-I8190 (SlimLP) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 a myślałem ze fastboot też czyta tryb download ;c no nic . temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi