Black666 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 C:\Flashtool\firmwares>fatboot flash boot twrp.img Nazwa 'fatboot' nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnętrzne lub zewnętrzne, program wykonywalny lub plik wsadowy. Oto źródło problemu, nie mam pojęcia co zrobić by działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Tu jest ADB z Fastbootem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 fastboot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Black666 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Pffffff, nie ma znaczenie czy wpisze fastboot czy fatboot, i tak sie załącza ten sam napis co podałem wyzej Do fasboot-a wchodze przez terminal komendą reboot bootloader jak coś Albo jest może jakieś konkretne miejsce z którego powinienem to wgrywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik12 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Uruchom to polecenie w katalogu z programem fastboot czyli w tym do ktorego go pobrales pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Napisałeś fatboot i tym się zasugerowałem... masz w ogóle zainstalowany fastboot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Black666 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Hm, masz na myśli sterowniki dodane razem z flashtoolem? Jeśli tak to wgrałem, jeśli nie to wygląda na to że nie posiadam owych sterowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Black666
C:\Flashtool\firmwares>fatboot flash boot twrp.img
Nazwa 'fatboot' nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnętrzne lub zewnętrzne,
program wykonywalny lub plik wsadowy.
Oto źródło problemu, nie mam pojęcia co zrobić by działało
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi