DusieK Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Przedstawiam wam temat dla CM12 i CM13 oparty na wyglądzie Galaxy S7 Theme for CM12 CM13 theme engine base on Galaxy S7 style. - Galaxy S7 icons - Galaxy S7 control components. - Quick settings with Galaxy S7 style - Setting with Galaxy S7 style - Keyboard with Galaxy S7 style - Dialer and Contact with Galaxy S7 style Themed packages: - SystemUI - Settings - Dialer - Email - Contact - SMS - Phone - Browser - Gallery - Vending https://play.google.com/store/apps/details?id=grovelet.s7.galaxys7.galaxy.launcher.theme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikz Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Ja myślę, że przed wrzuceniem tutaj czegokolwiek to możnaby to pobrać, przetestować i wrzucić prawdziwe screeny, bo niestety ten motyw tak ładnie jak na zdjęciach to nie wygląda. Także macie tutaj kilka screenów, by każdy ocenił jakość tego motywu i nie pobierał na darmo. Ikonki jak widać niedostosowane do rozdzielczości 480x800, aplikacja kontaktów czy sms'ów ma standardową kolorystykę, na tapetach widoczna kompresja i ogólnie sporo niedoróbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Z zażaleniami to do autora tematu, dodałem to co na sklep play bo aktualnie na Stocku siedzę i nie mam jak sprawdzić. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi