NeoCM Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Reset do fabrycznych i usuń również pamięć wewnętrzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_79 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 7 minut temu, NeoCM napisał: Reset do fabrycznych i usuń również pamięć wewnętrzną. zrobiłem wipe data/factory reset i wipe cache partition podczas wgrywania softu jak usunąć pamięć wewnętrzną??? mógłbyś mi to opisać krok po kroku? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 CO rozumiesz przez partycje wewnętrzną? Pro po pod PC podłącz telefon - też masz 2 gb >? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_79 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Teraz, NeoCM napisał: CO rozumiesz przez partycje wewnętrzną? Pro po pod PC podłącz telefon - też masz 2 gb >? partycja wewnetrzna czyli pamiec telefonu pod pc jak podpinam to widzi tyle samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zastanawiam się czemu tak się dzieje... Nie bardzo wiem jak ci tu pomóc... instalacja stocka powinna rozwiązać problem. Zobacz czy w Hi Suite możesz pobrać soft i czy sie sam wgra.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_79 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 14 minut temu, NeoCM napisał: Zastanawiam się czemu tak się dzieje... Nie bardzo wiem jak ci tu pomóc... instalacja stocka powinna rozwiązać problem. Zobacz czy w Hi Suite możesz pobrać soft i czy sie sam wgra.. wgrałem hisuite i pokazuje teraz coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Masz opcje przywracanie systemu - użyj ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_79 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 12 minut temu, NeoCM napisał: Masz opcje przywracanie systemu - użyj ja. mój telefon nie jest obsługiwany może jakieś inne rozwiązanie??? oprócz serwisu... witam udało się naprawić dzięki za pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rechyyy Dzik Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Dnia 17.06.2016 o 12:11, Eryk Xdd napisał: A na telefonie mam tak jak na 2 zdjęciu to dobrze Dzięki Pomogło bez problemów Dnia 18.01.2017 o 10:14, P_79 napisał: Witam Zrobiłem wszytko według opisu problem jest tylko jeden na obrazku widać dokładnie zmniejszyła się pamięć wewnętrzna drastycznie soft pobierałem z oficjalnej strony huawei telefon był kupiony w play wiec taki soft sciągnołem http://consumer.huawei.com/pl/support/mobile-phones/p8lite-pl-sup.htm HUAWEI_P8 Lite_Firmware_ALE-L21_Android 6.0_EMUI 4.0 C09B577 Poland play Proszę o pomoc jak to naprawić??? pozdrawiam mam ten sam problem nie mogę nic zainstalować na telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raflix261 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Dnia 18.01.2017 o 13:45, P_79 napisał: mój telefon nie jest obsługiwany może jakieś inne rozwiązanie??? oprócz serwisu... witam udało się naprawić dzięki za pomoc pozdrawiam Witam. Jak udało się naprawić problem jestem w kropce... :/ Edit udało się należy wejść w recovery i ponownie zrobić full wipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Lodziński Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 5. Włączamy Wiersz poleceń (CMD) jako administator i wpisujemy cd /adb jak włączyć wiersz poleceń jako administrator ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Wpisuje w menu start "cmd" -> prawy przycisk myszy -> uruchom jako administrator 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cisuwek Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 W trybie fastboot mam informacje: Phone unlocked, chociaż nie odblokowywalem bootloadera. Recovery przez fastboot nie mogę wgrać, błędy jak poprzednicy. Custom romy wymagają odblokowanego bl, tylko bootloop. Także tutaj chyba jednak bootloader jest zablokowany. Czy można sprawdzić jego stan? Fastboot oem device-info nie działa, nie znalazłem kodu serwisowego, którym można by sprawdzić. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Skoro nie odblokowałeś to na pewno jest zablokowany. A ta informacja być może dotyczy tego, że bootloader da się odblokować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Sobczyk Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 niestety u mnie nie działa p8lite ale21 bootloader odblokowany wszystko się wgrywa lecz system nie startuje lapie bootloopa recovery tez zmieniałem na twrp i okazuje sie zas ze nie widzi karty micro sd a normalnie karta wyjęta z tego tel.... jakiś inny sposób na odratowanie tel ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zrób full wipe (cash, data itp) przed instalacją systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zogo Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Witam ma huawei p8 lite i nie ma on systemu ani recovery ma odblokowany bootloader gdy próbuje sflashować recovery wyskakuje target reported max download size of 471859200 bytes sending 'recovery' (31630 KB)... OKAY [ 2.183s] writing 'recovery'... FAILED (remote: Command not allowed) finished. total time: 2.208s Proszę o szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Próbowałeś wejść do e-recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rpach3 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 A ja nwm czy mam odblokowany ten bootloader, ale w tym fastboot mode mam phone locked. Ktoś wie jak odblokować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Poradnik nie pomógł?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi