Kolega :) Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Witam ! Zainstalowałem na swoim P8 Lite Xposed i teraz telefon podczas uruchamiania zatrzymuje się na logo Huawei ... :c POMOCY !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Czy na pewno zainstalowałeś prawidłową paczkę framework ? do jakich instrukcji się stosowałeś? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kolega :) Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Wgrałem przez Recovery kilka nie działało aż w końcu sie udało i teraz nie moze sie wlaczyc Co zrobic zeby sie wlaczyl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Człowieku chcesz mi powiedzieć że wgrywałeś wszystkie paczki xposed pokolei? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kolega :) Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Nie XD przez Recovery wgrałem 1 raz i teraz nie odpala... Co robić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 spróbuj wgrać sam kernel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kolega :) Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 W jaki sposob ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 jeśli to nie pomoże to musisz wgrać stock 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kolega :) Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Spróbuje zaraz .. Ale dam rade wgrac gdy moge wejsc tylko w recovery ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Spróbuj wgrać od nowa rom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Tu masz instrukcje do Huawei (Niby inny model tylko że zasada jest taka sama - a odnosząc się do drugiego sposobu to nie jestem pewien czy w P8 LITE stock nie musi być w .zip Ale spróbuj 1 sposobem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kolega :) Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Mitlex działa Wielkie dzięki Do zamknięcia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Cieszę się że jakoś mój poradnik się przydał nie ma problemu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kolega :)
Witam !
Zainstalowałem na swoim P8 Lite Xposed i teraz telefon podczas uruchamiania zatrzymuje się na logo Huawei ... :c POMOCY !!!!
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi