Karol Adam Bengal Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Witam, Chciałbym wgrać na swój telefon CyanogenMod na androidzie 5 (Xperia S), problem w tym, że: - Odblokowałem Bootloader, następnie chciałem zrobić root'a - ten temat: Pokierował mnie tutaj po sflashowaniu kernel telefon złapał bootloopa, co robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 jaki masz/miałeś wówczas system? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karol Adam Bengal Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Android 4.1 (ostatnia aktualizacja od Sony), tyle jestem w stanie powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. no właśnie.. a umiesz czytać? ten poradnik był dla ics-4.0.4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karol Adam Bengal Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Co mogę zrobić w tym wypadku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Po prostu wgraj stocka, sprawdź czy bootloader się odblokował, znajdź twrp/cwm, zrób flash, i z recovery wgraj CM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karol Adam Bengal Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Mógłbyś mi podesłać, lub dokładniej nakierować na to co muszę zrobić? Jestem kompletnym amatorem. Czyli telefon nie umarł i da się go uratować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Oczywiście, że się da To tylko bootloop, nie brick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karol Adam Bengal Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Temat do usunięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Karol Adam Bengal
Witam,
Chciałbym wgrać na swój telefon CyanogenMod na androidzie 5 (Xperia S), problem w tym, że:
- Odblokowałem Bootloader, następnie chciałem zrobić root'a - ten temat:
Pokierował mnie tutaj
po sflashowaniu kernel telefon złapał bootloopa, co robić?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi