Pawliniak Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Witaj mój drogi, Pamiętam jak by to było wczoraj usiadłem i zacząłem pisać o naszych wspomnieniach które przeżyliśmy przez 3 lata. Marzyłem o 200.000 osobach zarejestrowany. Dziś! Mija już kolejny rok choć na liczniku pojawiło się 100.000 to i tak jestem mega szczęśliwy. Profil na facebooku wskazuje 7289 polubień czyli ponad dwa razy więcej niż przez 3 lata udało nam się zebrać. Choć czas tak szybko leci i jak pewnie u wszystkich zmiany przychodzą diametralne. Serwis zawsze będzie istniał. Od jutra nowy jeszcze lepszy rok nas czeka! Nasz plan jest prosty trzymamy poziom i otwieramy się na kanał filmowy Dziękujemy za ciepłe słowa z waszych stron jak i również całej załodze która pomaga w sprawnym działaniu serwisu! Zapraszamy do udziału w zabawie. Widzimy się za rok... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Ciekawe czy będzie impra z okazji 5 lecia Kiedy będzie ten kanał? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Sto lat sto lat! "A kto z nami nie wypije niech się pod stół skryje" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 @King_Stone_69 w ciągu miesiąca tak liczę że pojawi się pierwszy film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 To ja nie wiedziałem, że to już tyle jesteście, dobra robota chłopaki, oby tak dalej! Sto lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Sto lat! NIECH ŻYJE CYAN NAAAM!!! Tak, głupawka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Gdyby nie forum to bym nie miał takich świetnych przyjaciół :D. ... My. Mistrzowie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 @KitLer Przyjaciół to się ma w realu, a nie wirtualnie No ale jak kto, co lubi P.S: Sto lat i więcej naszemu forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 a ja tu tylko rok... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylko HipHop Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 No wg mnie to forum jest najlepsze i oby istniało cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Nie planujemy zakończenia istnienia forum, a wręcz przeciwnie. Planujemy się rozwijać. 4 lata to niedużo, więc miejmy nadzieję że w przyszłości będziemy odnosić dużo większe sukcesy Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylko HipHop Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 No mam nadzieję że to forum będzie się szybko rozwijać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi