Inveso Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Witam, mam problem z telefonem, nie chce sie wlączyć, gdy go uruchamiam widnieje logo Orange potem logo Samsung i nic sie nie dzieje, przeszedlem do trybu Download i podpiełem przez Usb do pc, co mam dalej zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 DusieK Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Jak telefon w trybie download to pobierz soft na swój model z http://www.sammobile.com/firmwares/ i wgraj go przez odin-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 CyanowyLenovo Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Tak musisz się zarejestrować, żeby to pobrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 King_Stone_69 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Na XP to ty daleko nie zajedziesz. Spróbuj straszą wersją odina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 KitLer Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Wejdź do recovery (powinno być android 3e) i zrób wipe. Ja też miałem bootloopa po wgraniu stocka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Inveso Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Muszę się zarejestrować by pobrac ten program, to moze chwile potrwac, moment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Inveso Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Pobrałem oba pliki, Gdy uruchomiłem ten download w telefonie przez przytrzymanie przycisków, u góry jest napisane że moj model ma nazwe SM-G318H tak więc pobrałem ten sof i odina, ale ten odin mi się nie włącza '' Nie jest prawidłowa aplikacją systemu win32 '' Mam windows xp 32 bity Pobrałem z tego oto linku http://www.sammobile.com/firmwares/download/65733/G318HXCU0APA1_G318HOXX0APA1_XEO/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Inveso Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Mógłbys dać mi link? Pobrałem odin 3.10.6 Gdzie dodac ten fireware do tego odin? Podłączyłem wszystko i jestem teraz na tych punktach Add the firmware file to AP / PDA Make sure re-partition is NOT ticked Click the start button, sit back and wait few minutes Dodałem firmware do AP, załadowało mi się wszystko i teraz w telefonie mam coś takiego '' Aktualizowanie systemu operacyjego Android... Uruchamianie ukończone.'' I się cały czas ładuje, wyłączyć telefon teraz czy czekać aż się skończy obkręcać kółko? A w odinie skrypt wygląda tak <ID:0/006> File analysis.. <ID:0/006> SetupConnection.. <ID:0/006> Initialzation.. <ID:0/006> Get PIT for mapping.. <ID:0/006> Firmware update start.. <ID:0/006> SingleDownload. <ID:0/006> spl.img <ID:0/006> NAND Write Start!! <ID:0/006> sboot.bin <ID:0/006> sboot2.bin <ID:0/006> boot.img <ID:0/006> recovery.img <ID:0/006> system.img <ID:0/006> SPRDCP.img <ID:0/006> SPRDDSP.img <ID:0/006> cache.img <ID:0/006> hidden.img <ID:0/006> RQT_CLOSE !! <ID:0/006> RES OK !! <ID:0/006> Removed!! <ID:0/006> Remain Port .... 0 <OSM> All threads completed. (succeed 1 / failed 0) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Inveso Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Musiałem zrobic hard reset aby zaczelo dzialac. Dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Inveso
Witam, mam problem z telefonem, nie chce sie wlączyć, gdy go uruchamiam widnieje logo Orange potem logo Samsung i nic sie nie dzieje, przeszedlem do trybu Download i podpiełem przez Usb do pc, co mam dalej zrobic?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi