mrX3nO Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Witam, mam problem z kartą SD w i9100 (CM12.1/13). Nawet nie mogę zrobić SS`a. Karta sformatowana na FAT32. W info o pamięci jest pokazana karta (W CM12.1) a w CM13 pisze, że uszkodzona... Please help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Jaki telefon? Tak w ogóle musiałeś dać, żey karta SD była jako pamięć wewnętrzna, stąd te problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrX3nO Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 To jest Galaxy S2 GT-i9100, a nie miała być jako pamięć wewnętrzna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. No właśnie nie i tutal jest twój błąd. Teraz musisz tę kartę specjalnym programem repartycjonować, bo system będzie widział ją jako kartę ale z pojemnością 16 MB. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrX3nO Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Ustawiłem jako pamięć przenośną i to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Ale Ty nie masz nicustawiać, tylko zrepartcjonuj kartę pamięci specjalnym programem. Ustawianie nic Ci w tym momencie nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrX3nO Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Wstawiłem inną kartę SD i miałem do wyboru pamięć wewnętrzna i pamięć przenośna, ponieważ nie mam dostępu do czytnika kart SD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Spróbuj wykonać to: (robiłem to pod Xperię, ale może na samsungu też zadziała) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrX3nO Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Nie mam "Pamięć wewnętrzna" w tej appce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Możesz dać nam ss? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrX3nO Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Problem w tym, że właśnie problem mam z robieniem SS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 może masz ukrytą ? a czy zezwoliłeś tej aplikacji na wszystkie czynności ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrX3nO Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Tak, zezwoliłem, mam tylko: FTP, Sieć lokalna i Dodaj konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 a czy w ekranie głównym masz jakieś miejsca zapisu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrX3nO Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Tylko: Obrazy, Muzyka, Filmy, Dokumenty, Pobrane pliki, Ulubione i Kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 próbowałeś od nowa wgrać rom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrX3nO Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Jeżeli karta nie działa... to zobacz inną./ Są przypadki, że karta sd przestaje nagle działać na telefonie...choć komputer ją rozpoznaje. I za Chiny nie da się jej zmontować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrX3nO Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Próbowałem 3 karty SD i to samo, na Xperia E, M2, Galaxy Gio działa tylko na S2 nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 NeoCM Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 To przywróć stocka. W tedy zobacz czy działa ci slot sd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrX3nO Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Wgrałem CM11 i w menedżerze plików mam Karta SD /storage/sdcard1 czyli port działa, ale zapisać SS nie da się :/ A w pamięć wewnętrzną nie mogę wejść, bo pisze że trzeba Roota a mam roota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 spróbuj usunąć/zmienić nazwę folderu pictures i wtedy zobacz jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrX3nO Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Nie mogę wejść do pamięci wewnętrznej wogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 a przez PC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrX3nO Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Właśnie też nie, pisze, że urządzenie jest odłączone, a do SD normalnie wchodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Wrzuć stocka tak jak Neo mówił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mrX3nO
Witam, mam problem z kartą SD w i9100 (CM12.1/13). Nawet nie mogę zrobić SS`a. Karta sformatowana na FAT32. W info o pamięci jest pokazana karta (W CM12.1) a w CM13 pisze, że uszkodzona... Please help
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi