mrX3nO Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Witam, mam problem z kartą SD w i9100 (CM12.1/13). Nawet nie mogę zrobić SS`a. Karta sformatowana na FAT32. W info o pamięci jest pokazana karta (W CM12.1) a w CM13 pisze, że uszkodzona... Please help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Jaki telefon? Tak w ogóle musiałeś dać, żey karta SD była jako pamięć wewnętrzna, stąd te problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrX3nO Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 To jest Galaxy S2 GT-i9100, a nie miała być jako pamięć wewnętrzna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. No właśnie nie i tutal jest twój błąd. Teraz musisz tę kartę specjalnym programem repartycjonować, bo system będzie widział ją jako kartę ale z pojemnością 16 MB. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrX3nO Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Ustawiłem jako pamięć przenośną i to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Ale Ty nie masz nicustawiać, tylko zrepartcjonuj kartę pamięci specjalnym programem. Ustawianie nic Ci w tym momencie nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrX3nO Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Wstawiłem inną kartę SD i miałem do wyboru pamięć wewnętrzna i pamięć przenośna, ponieważ nie mam dostępu do czytnika kart SD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Spróbuj wykonać to: (robiłem to pod Xperię, ale może na samsungu też zadziała) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrX3nO Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Nie mam "Pamięć wewnętrzna" w tej appce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Możesz dać nam ss? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrX3nO Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Problem w tym, że właśnie problem mam z robieniem SS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 może masz ukrytą ? a czy zezwoliłeś tej aplikacji na wszystkie czynności ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrX3nO Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Tak, zezwoliłem, mam tylko: FTP, Sieć lokalna i Dodaj konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 a czy w ekranie głównym masz jakieś miejsca zapisu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrX3nO Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Tylko: Obrazy, Muzyka, Filmy, Dokumenty, Pobrane pliki, Ulubione i Kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 próbowałeś od nowa wgrać rom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrX3nO Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Jeżeli karta nie działa... to zobacz inną./ Są przypadki, że karta sd przestaje nagle działać na telefonie...choć komputer ją rozpoznaje. I za Chiny nie da się jej zmontować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrX3nO Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Próbowałem 3 karty SD i to samo, na Xperia E, M2, Galaxy Gio działa tylko na S2 nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrX3nO Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Wgrałem CM11 i w menedżerze plików mam Karta SD /storage/sdcard1 czyli port działa, ale zapisać SS nie da się :/ A w pamięć wewnętrzną nie mogę wejść, bo pisze że trzeba Roota a mam roota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 spróbuj usunąć/zmienić nazwę folderu pictures i wtedy zobacz jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrX3nO Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Nie mogę wejść do pamięci wewnętrznej wogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 a przez PC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrX3nO Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Właśnie też nie, pisze, że urządzenie jest odłączone, a do SD normalnie wchodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Wrzuć stocka tak jak Neo mówił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrX3nO Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Hmmm Odin Mode mi teraz PC nie czyta, to raczej nie problem z kartą SD tylko z pamięcią wewnętrzną, bo karta SD normalnie na CM11 działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mrX3nO
Witam, mam problem z kartą SD w i9100 (CM12.1/13). Nawet nie mogę zrobić SS`a. Karta sformatowana na FAT32. W info o pamięci jest pokazana karta (W CM12.1) a w CM13 pisze, że uszkodzona... Please help
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi