Matikoo Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Mam pytanie, czy normalne jest to, że bateria po zmianie softu na CM 9 w ciągu nocy bez włączonego wifi schodzi o 40%!!!!Procesor był ustawiony na 1516MHz, ale telefon nie był używany Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 a jaki zarzadzca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matikoo Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 A można jakoś inaczej?Bo jestem kompletnie zielony w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Po 3 ladowaniach bateria się uformuje. Po za tym tez nie wiemy jaki to cm. Jeżeli jakiś nightly to istnieje opcja że cos skopali i poprawia w następnym wydaniu. Wysłano z telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 O ile się nie mylę programy w tle mogą również zżerać baterie mogę się mylić, ale zalecam zainstalowanie programu do "killowania" aplikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 O ile się nie mylę programy w tle mogą również zżerać baterie Wiele razy czytałem (nawet w magazynach i w książce o tym piszą) że te programy w tle które zżerają pamięć to bujda (jeśli nie używają klasy Servise albo coś podobnego do działań w tle) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 No to jednak nie miałem racji. Jeżeli masz czas to mógł byś zrobić taki artykuł jeżeli już o tym czytałeś. Na pewno przyda się na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Matikoo
Mam pytanie, czy normalne jest to, że bateria po zmianie softu na CM 9 w ciągu nocy bez włączonego wifi schodzi o 40%!!!!
Procesor był ustawiony na 1516MHz, ale telefon nie był używany
Dzięki za info
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi