TheUltiPL Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Witam, tak się pytam. Czy można zainstalować przyciski dotykowe na ekranie? Niechodzi mi w telefonie że jest menu home wstecz chodzi mi o przyciski na ekranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Pewnie że można! Masz custom czy stock/custom bazowany na stocku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Mam virginity v14 bazowany na jelly bean 4.1.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 https://forum.cyanmod.pl/index.php?/topic/2211-[Poradnik]-Przyciski-systemowe-dla-każdego-Androida Jednakże ja mam SlimLP i mogę ci go polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Eee, okej, ale da się je trochę zmniejszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 (edytowane) A ja polecam pobrać xposed, zainstalować moduł "Xtended NavBar" Jeżeli nie da sie go pobrać z xposed to pobierz z google play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fbarrosoapps.xtendednavbar Nie wiem czy dokładnie o to ci się rozchodzi ale to jest fajna sprawa, sam nie używam ponieważ nie mam na telefonie tego paska ale kumpel ma i sobie chwali Xtended NavBar Bardzo przydatny moduł, który pozwala na dodanie do dolnej belki (z przyciskami systemowymi) dodatkowych kilku ikon. Po przesunięciu belki w prawo możemy mieć np. dostęp do przycisków muzyczny (play, przełącz itd.) lub włączników trybu samolotowego, Bluetooth, WiFi itp. Przed pobraniem i zainstalowaniem polecam zapoznać się z programem xposed! Edytowane 18 Marca 2016 przez GrzechU Nowe info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Nie, mi chodzi o przyciski home,wstecz,i okna jak zmniejszyć je bo mam je ale chce je zmniejszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Aha czyli nie trafiłem. Więc nie pomogę w tym temacie, sorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Gravitybox ci pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 GravityBox tak jak kolega wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 No widzisz byłbym zapomniał gravitybox ? ale blisko byłem i tak musisz zapoznać się z xposed ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 A kto to poda? ;/ w sklepie play jakieś gry niegry, to wgl jest w sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 https://forum.cyanmod.pl/index.php?/topic/7413-Xposed---Lollipop-i-Marshmallow Flashujesz przez TWRP wersję ARM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 22 godzin temu, King_Stone_69 napisał: https://forum.cyanmod.pl/index.php?/topic/7413-Xposed---Lollipop-i-Marshmallow Flashujesz przez TWRP wersję ARM. Ja mam jellybean 4.1.2 virginity v14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 A pisałeś że CM 12.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 No pisałem, ale zaflaszowałem virginity v14. Sorka, mój błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Okej, dzięki mitlex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Jakim cudem Mitlex jak on tu ani jednego posta nie napisał? Temat do zamknięcia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi