macizna Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Zapomniałem wzoru na sony xperi m4 aqua co mam zrobić ,gdy trzymam volume + i power to telefon wibruje co chwile i nic się nie włącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Włączone Debugowanie USB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macizna Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 2 minuty temu, DaRkShAdOw napisał: Włączone Debugowanie USB? Można wiedzieć co to ;D Jestem zielony w tych sprawach ;< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 więc raczej nie masz, to jest w opcjach programistycznych, dzięki temu mógłbyś skasować wzór.. hmm.. zależy ci na danych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macizna Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Nie,nie zależy. Tak czyli nie mam właczonego ;< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 ok.. więc pobierz to: i to: TYlko wiadomo, dal m4 aqua, dla twojego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macizna Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 11 minut temu, DaRkShAdOw napisał: ok.. więc pobierz to: i to: TYlko wiadomo, dal m4 aqua, dla twojego modelu Juz mi sie wszystko pobiera gdy mi sie pobierze dam znac flashtool pobrany tylko nowsza wersja. Teraz czekam na xperi. Już mam wszystko pobrane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 wgrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 A nie lepiej przez menager urządzeń android? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macizna Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 3 godziny temu, DaRkShAdOw napisał: wgrałeś? 1.Mam to wgrane ,ale dzisiaj nie dam rady nic zrobić ,ponieważ nie ma mnie w domu. A to jest trudne do zrobienia dam sobie z tym rade ? 2.Byłem w komisie i pan powiedział że musi od nowa wgrywać system i mam zapłacić 30 zł co wy na to ? 17 minut temu, King_Stone_69 napisał: A nie lepiej przez menager urządzeń android? ? 3.A jak to zrobić przez menager urządzeń android ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 możesz zrobić to za darmo.. i tak nie ma potrzeby wgrywać nowego systemu tylko wyczyścić /data we flashtoolu wybierasz ten soft i zaznaczasz wszystko co można z tego co pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Wchodzisz w swoje konto Google na innym urządzeniu (np. przeglądarka na kompie), wybierasz swoje urządzenie, zmień hasło, odblokowywujesz i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macizna Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 7 minut temu, DaRkShAdOw napisał: możesz zrobić to za darmo.. i tak nie ma potrzeby wgrywać nowego systemu tylko wyczyścić /data we flashtoolu wybierasz ten soft i zaznaczasz wszystko co można z tego co pamiętam Ja jak narazie w domu to pobralem i w flashtoolu zakladka tego programu xperi ,i wybralem m4 aqua i moj model pobralem to i nic jeszcze nie zdazylem zrobic. Jezeli mozna to opisal bys krok po kroku A pozatym nie chcial bym telefony=u oddawac to tego goscia poniewaz on podobniez czesci firmowe zabiera i wymienia na chinskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 To zrób to przez ten menager. Nie musisz mieć apki zainstalowanej na twojej M4 Aqua. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macizna Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 11 minut temu, King_Stone_69 napisał: To zrób to przez ten menager. Nie musisz mieć apki zainstalowanej na twojej M4 Aqua. ok mam ale nie moge nawet w to kliknac bbo musze odblokowac a jak chce odblokowac to wpisac wzor trzeba. A co sie stanie jak klikne wymaz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Hmm... To zainstaluj apke na fonie przez Google Play w przeglądarce. A nie masz w telefonie opcji na ekranie blokady Zapmniałem wzoru? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macizna Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 1.sprobuje 2.jak bym mial to bym tego nie pisal wyswietla mi sie ten ekran blokady.Ale nie moge nigdzie wpisac tego hasla co ustawilem 33 minut temu, King_Stone_69 napisał: Hmm... To zainstaluj apke na fonie przez Google Play w przeglądarce. A nie masz w telefonie opcji na ekranie blokady Zapmniałem wzoru? ? Mam czarny ekran i na nim kłódkę, napis ,,zablokowany przez menadżer urzadzen android" i tyle. Zapomniałem wspomnieć. Jak chce podłączyć telefon przez USB to muszę potwierdzić to na telefonie. Czy to nie będzie przeszkadzać przy tym flashtoolu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Nie powinno. Edit: Tapnij kilka razy w ekran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
macizna
Zapomniałem wzoru na sony xperi m4 aqua co mam zrobić ,gdy trzymam volume + i power to telefon wibruje co chwile i nic się nie włącza.
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi