gerord Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Siemka, wiem ze byl taki temat ale moze juz jest rom cyanmod na moj telefon jak tak to prosze o pomoc i mi go zapodać Z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Znalazłem w internecie jakiegoś cyanogenmoda ale jest on w bardzo wczesnej fazie, przez co może działać gorzej niż stock. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gerord Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 A jaki android? Jak coś będzie Nie tak to wgram oryginalnego Roma. Dziekuje za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Kumpel wgrywał i nie był zadowolony ogólnie na trenda ciężko coś dobrego wgrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gerord Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 dziekuje za odp.A mozesz zapodać link? Trzeba wgrywać cwm recowery? A jak tak to byscie mi podali link do tego cwm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Proszę http://forum.cyanogenmod.org/topic/116672-romunofficialstablecm121galaxy-trend-plus-s-duos-2-gt-s7580-gt-s7582/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gerord Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Dziekuje bardzo a mozna przez odina wgrac ten rom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Jedynie przez Custom recocery 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gerord Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 9 godzin temu, L0LEK napisał: Mam problem gdy wgrywam przez odina TWRP.S7582.tar.md5 i chce uruchomić telefon w trybie recovery to wyskakuje czerwony wykrzyknik w lewym górnym rogu i wogole nie moge wlaczyc tel ale Wgram teraz oficjalnego roma i będzie normalnie tel dzialal bo juz to robilem, wiec co jest nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Bo to nie na twój model.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gerord Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 11 godzin temu, L0LEK napisał: Ten link Co mi lolek podal to tam Nie ma mojego modelu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Na ten model nic nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gerord Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 No to po co lolek mi podal link z romem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Bo nw dokładnie jaki ty masz model . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 @L0LEK a w nazwie...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Dodałem link który dostałem od kumpla . Moja wina nie sprawdzilem dokładnie sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gerord
Siemka, wiem ze byl taki temat ale moze juz jest rom cyanmod na moj telefon jak tak to prosze o pomoc i mi go zapodać
Z gory dzieki
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi