L0LEK Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Chciałbym żeby mój telefon miał taki wynik na jednym naładowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Fajnie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Powodzenia[emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 wystarczy skalibrowac ogniwa ja nie wiem co wy macie, tylko ze w xiaomii sa ogniwa no name i jeszcze zwiekszone napieciowo jak w samsungach hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 W tym przypadku jest chyba tylko 1 wyjście powrót do Nokii 3310 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 lepiej 6310/i 14 dni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi