asprath Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Witam, czy ktoś mógłby mi coś doradzić? Ponieważ mam problem z telefonem a mianowicie włącza sie jedynie w trybie recovery po podłączeniu ładowarki i wciśnieciu kombinacji klawiszy, pewnego razu po prostu się wyłączył podczas ładowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Wgraj stock firmware : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 asprath Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 A jak to zrobić nie mając dostepu do tego systemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 asprath Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Możliwe żeby uszkodzona była płyta główna albo żeby nie dało się wgrąć roma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
asprath
Witam, czy ktoś mógłby mi coś doradzić?
Ponieważ mam problem z telefonem a mianowicie włącza sie jedynie w trybie recovery po podłączeniu ładowarki i wciśnieciu kombinacji klawiszy, pewnego razu po prostu się wyłączył podczas ładowania.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi