Black666 Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Jeszcze jedno mnie nurtuje , idzie jakoś ograniczyć zużycie baterii? Jakieś tweaki czy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 tryb baterii chyba jest zmień na oszczędny, lub włącz oszczędzanie energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 To i to, to jest to samo Dark :-P na osobiście mam tak że czasami na cm jest okej z baterią a przyjdzie aktualizacja i nagle bateria szybciej ucieka. Także to wina romu musisz czekać na to aż ktoś to naprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 @Mitlex niekoniecznie ja miałem 2 tryby oszczędzania, jeden to jak stamina a drugi naprawdę nieźle oszczędzał, podobnie z wydanością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Ale Ty mówisz o stocku, a kolega ma CM12 w którym nigdy nie widziałem oszczędzania stamina :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 JAK Stamina porównuję do tego xperiowego oszczędzania energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Sprawdź co najbardziej zużywa baterie po czym spróbuj zastosować się do kilku kroków z tego poradnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black666 Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Hm, połowe baterii zjada system, poszukam jeszcze jakichś stamina modów na xda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi