TheUltiPL Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Witam. 2016-03-11 wyszedł system cm 13.0 dla s3 mini. Wszystko jest ok i wgl, ale pojawia sie czerwona ramka wokół ekranu. Nie całyczas, czasami ale mnie to wnerwia. W opcjach programistycznych niema trybu ścislego. Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Mhm, widocznie lekki error romu (bug) poczekaj na update jak w ustawieniach programistycznych tego brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 gdzieś ty wyhaczył cm13 na s3 mini? O.o nie mogę znaleźć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 9 minut temu, DaRkShAdOw napisał: gdzieś ty wyhaczył cm13 na s3 mini? O.o nie mogę znaleźć.. Na novafusion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 faktycznie.. ale jak mówił DusieK musisz poczekać na update.. to pierwsze wydanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tylko HipHop Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 To jest dopiero wersja testowa więc będzie sporo bugów trzeba czekać na uppdate a jak telefon śmiga na tym systemie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Telefon ładnie śmiga, tylko na początku troche słabo ale po factory reset działa fajnie. A z instalacją to trzeba sie naczekać. Instalujesz roma pisze ci android jest uaktualniany potem sie resetuje 20 min czekasz i dopiero sie wlacza, a włacza się z 5 minut wtf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tylko HipHop Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Dzięki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TheUltiPL
Witam. 2016-03-11 wyszedł system cm 13.0 dla s3 mini. Wszystko jest ok i wgl, ale pojawia sie czerwona ramka wokół ekranu. Nie całyczas, czasami ale mnie to wnerwia. W opcjach programistycznych niema trybu ścislego. Pomoże ktoś?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi