Twis tek Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Siemka. Mam taki problem bawiłem się w emulacje linuxa na androidzie i teraz brakuje mi połowy pamięci jak przywrócić to instalowałem LGFlashTool2014 Select Type: CDMA PhoneMode:DIAG SCE Flash i nic nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 No to wiem jak ci pomóc.... hmm Domniemam, iż flash tool nie chce ci wgrać systemu tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Twis tek Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Chyba jest ok coś mi się pomyliło xd po zainstalowaniu na czystym systemie mam dostępne ~3.1GB tyle powinno być ? a zajęte mam 3,85GB "róźne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 to są pliki których system nie obsługuje, coś jak exe,rar, zgraj co potrzebne na pc, i kliknij na to różne i będzie coś czy usunąć, kliknij tak iw rzuć spowrotem to co potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 19 godzin temu, Twis tek napisał: Chyba jest ok coś mi się pomyliło xd po zainstalowaniu na czystym systemie mam dostępne ~3.1GB tyle powinno być ? a zajęte mam 3,85GB "róźne" Napisałeś post w dziale ogólnym androida - jak podasz model telefonu to może uda nam się stwierdzić czy jest ok czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Twis tek
Siemka.
Mam taki problem bawiłem się w emulacje linuxa na androidzie i teraz brakuje mi połowy pamięci jak przywrócić to
instalowałem
LGFlashTool2014
Select Type: CDMA
PhoneMode:DIAG
SCE Flash
i nic nie daje
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi