Black666 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 pokazuje sie logo ony, pozniej logo xperia i przy ladowaniu systemu gdzie pojawiają się te "fale" wyłącza sie nagle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 a robisz wipe data? we flashtoolu zaznaczasz userdata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Po prostu wgraj na nowo stock. Wszystko masz w dziale ROM'Y & Mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Najpierw ustalmy po czym tak się stało. Może jest inne wyjście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Black666 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 wyskoczyl error 7 przy probie instalacji cm12.1 przez twrp 3.0.0-0 na sofcie 12.0, usunąłem wtedy przed flashowaniem wszystko, system, data itp. Nie wazne jaki rom(stock jb, ics, gb) instaluje to robi sie bootloop, nie napisalem ale tak sie dzieje po wgraniu stocka przez flashtool-a(9.19.10) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Black666 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 apps log tez? nie zaznaczałem wczesniej, zaraz sprawdze zresztą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 appslog zaznaczam, ale to chyba niekoniecznie, ale nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Black666 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Dzięki bardzo za pomoc działa, bałem się że go ucegliłem na amen A tak przy okazji można klnąć na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 jeśli chcesz ostrzeżenie,to czemu nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Black666
pokazuje sie logo ony, pozniej logo xperia i przy ladowaniu systemu gdzie pojawiają się te "fale" wyłącza sie nagle
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi