KoorloPL Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Siemka, przyszedł mi dzisiaj SMS od sieci PLAY "PLAY: Informujemy, ze zgodnie z Regulaminem oferty, od dnia 2016-03-10, przyznany Ci numer tymczasowy w PLAY bedzie rozliczany zgodnie z obowiazujacym Cennikiem. Pozdrawiamy". Najlepsze jest to, że mam sieć w NjuMobile i nigdy nie posiadałem sieci PLAY. Nie wysyłem żadnego SMS-a, a przychodzi mi takie coś. Teraz przyszedł mi sms Witamy w sieci PLAY, w ktorej od dzisiaj dziala Twoj numer! Wejdz do naszego serwisu na PLAY24 (www.24.play.pl), aby swobodnie zarzadzac swoim kontem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 NjuMobile przeszedł na play? No chyba że ktoś przez przypadek przeniósł twój numer do Playa, skontaktuj się z nimi by wyjaśnić sytuację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Tak by wynikało. Ale na stronie njumobile nie ma informacji o ich działalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Niech się skontaktuje z play najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Pisałem do NJU mobile, poczekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 22 minut temu, DusieK napisał: Niech się skontaktuje z play najlepiej Po co do Play jak ma w njumobile Z resztą dobrze zrobił już. Oni muszą poinformować czy to jakiś błąd..czy "prawda" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Wydaje mi się, że przy rejestracji nowego numeru w PLAY ktoś popełnił błąd i dlatego tak jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi