cain666 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Siema, Mam pytanie. A mianowicie, aktualnie mam sgs3 z wgranym recovery TWRP, gappsami z opengapps.org w wersji aroma (zainstalowane wszystkie) oraz CM11. Moje pytanie brzmi, czy proces instalacji CM13 bedzie taki sam? Czy ktoś wie, czy najnowsza wersja nightly cm13 na sgs3 nie sprawia problemów? Pozdrówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Proces instalacji jest podobny. Jednakże cm13 ma sporo problemów w porównaniu do cm11 np. Jeśli chcesz w pełni działający rom to lepiej go nie instalować i poczekać na stable. Niech inni będą królikami doświadczalnymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturekk Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Sprawia problemy, lepiej póki co zainstalować archidroid, cm 13 wciąż jeszcze ma sporo błędów Jeśli chodzi o instalację to wipe, cm13 I gappsy pod andka 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cain666 Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Ok, i tak chyba na razie zostane przy cm 11 bo jest spoko Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
cain666
Siema,
Mam pytanie.
A mianowicie, aktualnie mam sgs3 z wgranym recovery TWRP, gappsami z opengapps.org w wersji aroma (zainstalowane wszystkie) oraz CM11.
Moje pytanie brzmi, czy proces instalacji CM13 bedzie taki sam? Czy ktoś wie, czy najnowsza wersja nightly cm13 na sgs3 nie sprawia problemów?
Pozdrówki
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi