Buszmen32 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Witajcie jestem nowy na tym forum i mam takie pytanie czy na telefon lg-e430 będzie czy już jest możliwość instalacji cyanogenmoda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Mam dziś za mało czasu bu coś znaleźć ale widzę ze ludzie łączą e400 i e610 wiec jakieś trwają. Wysłano z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Buszmen32 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 a można go zrootować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Spróbuj tego : http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/761-jak-zrotowa%C4%87-lg-l3-spos%C3%B3b-z-rageagainstthecage/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Buszmen32 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Niestety program zatrzymuje się na "waiting for device" . Jakieś pomysły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Sterowniki zainstalowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Buszmen32 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Tak te ze strony LG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) CheQ - w sterach od LG jest totalne minimum. Dlatego jeżeli chodzi o ADB to poprowadź kolegę za rączkę - LG to trudny temat.Poczytałem troszeczkę i póki co nie ma oficjalnej metody na roota. CheQ jak ci się uda to jesteśmy pierwsi Romu nie ma i nie wiem czy wyjdzie jakaś oficjalna wersja, czekamy na "cwaniaczków z XDA". Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez aloisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Buszmen32 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 a te sterowniki ADB to masz może link do nich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Wujek gugle - jest ich cala masa w necie. Wysłano z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Buszmen32 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 i tak nie działa poczekamy może kiedyś zrobią roota na ten telefon temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Buszmen32
Witajcie jestem nowy na tym forum i mam takie pytanie czy na telefon lg-e430 będzie czy już jest możliwość instalacji cyanogenmoda ?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi