Dejvuu Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Panowie. Proste pytanie i szybka odpowiedź.Po zainstalowaniu Cm10 na moją X10 zauważyłem, że kamera nie działa poprawnie. Zresztą z tego co zauważyłem w większości CM10 kamera nie działa. Nie wiecie może przypadkiem nic o fixie do kamery albo czy jest opcja by to wyeliminować? Ewentualnie czy inny Cyan nie ma kłopotów z obsługą kamerki? Mój Cm10 JB 4.1.2 na kernelu Fera Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2246951 <-- tu masz rom z działającym camcoderem. Rom w fazie produkcji ale jak widzę poprzeczkę twórcy postawili sobie wysoko, więc wsparcie szybko raczej nie wygaśnie. Chyba że przejdą na CMa 10.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dejvuu Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zainstalowałem i powiem, że pierwsze wrażenie nawet, nawet. Z wyglądu całkiem ładny. A jeżeli chodzi o sprawność, nawet nieźle.Jak dla mnie problem rozwiązany.Dziękuje za pomocny link Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dejvuu
Panowie. Proste pytanie i szybka odpowiedź.
Po zainstalowaniu Cm10 na moją X10 zauważyłem, że kamera nie działa poprawnie. Zresztą z tego co zauważyłem w większości CM10 kamera nie działa.
Nie wiecie może przypadkiem nic o fixie do kamery albo czy jest opcja by to wyeliminować?
Ewentualnie czy inny Cyan nie ma kłopotów z obsługą kamerki?
Mój Cm10 JB 4.1.2 na kernelu Fera
Z góry dziękuje
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi