skrypious Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Witam, Ja ogólnie z pytaniem. Czy ma zamiar pojawić się jakaś wersja Cyanogena na Huawei P8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Ciężko mi powiedzieć, bo nie wiadomo kiedy się ukaże a telefony od Huaweia to coraz popularniejsze telefony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 A tego to nikt nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 W sumie flagowiec, powinni zrobić. (; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Gdzieś raz czytałem , że na P8 pojawi się Cyanogenmod lecz to nic pewnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Ja czytałem ze na p8 ma wejść marshallow, bo z tego co pamiętam jest tam lollipop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrypious Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Marshmallowa (Android 6) + EMUI 4.0 już mam, bo sobie zaktualizowałem ręcznie. Ale jako ktoś, kto dość długo używał CM na poprzednim telefonie, chętnie bym się właśnie na CM przeniósł, po mimo tego że stockowy Android z EMUI jest fantastyczny, szybki i ładny, to jednak CM to CM i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi