PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Cos dla milosnikow sony znalazlem w sieci taki oto launcher od sony Z3 pierwsze zdjecie jest ze strony a drugie to zrzut z mojego samsunga wiec jak widac dziala. Paczka zawiera sam launcher i widgety zegar itp. Po zainstalowaniu wszystkich tych aplikacji kazdy telefon bedzie wygladal jak Z3 metoda instalacji jest prosta bo sa to pliki apk. Xperia_Z3_Home&Widgets.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Instalacja normalnie przy przez TWRP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 @DusieK "metoda instalacji jest prosta bo sa to pliki apk."[emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 na LG chyba nie działa bo brak wizerunków ikon systemowych hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Napisalem ze testowalem na samsungu niestety nie mam mozliwosci sprawdzic tego na wszystkich telefonach:) trzeba probowac ewentualnie moge wrzycic jeszcze mod port z launcherem z xperi ale to w niedalekiej przyszlosci bo musze obczaic jak to dziala Aaa wlasnie kolego od lg moze byc tak ze to dziala na AOSP. Ja testowalem to na AOSP i wszystko dzialalo. Nie znalazlem opisu na czym to dziala wiec zainteresowani musza sami probowac:) ale to nie powinno zajac wiecej niz 3 minuty Piszcie na czym dziala a na czym nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Custom oparty na stocku- działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi