PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Aplikacja walkman z Xperii Z 5 premium. Aplikacja dla wszystkich urzadzen z androidem 5.0 + WYMAGANIA Android 5.0 + Root Cwm/Twrp INSTALACJA Reboot to recovery Install Wipe cache/dalvik Reboot Xperia_Z5_Premium_Walkman™_Port_v2.0.zip 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 walkalm? sony już dawno zmieniło nazwę tej apki na "Muzyka" przed wydaniem z5 premium Btw fajny ta apka, szkoda że przez cyan recovery wgrać się nie da a kombinować mi się dziś nie chce z romami :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Można wrzucić przez jakiegoś root Explorera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 trochę pokombinowałem i przez twrp wrzuciłem opłacało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Nie wiedzialem ze mozna przez explorera:) napisalem jak developer wskazal instalacje:) a co do nazwy to dokladnie to samo, tak nazwal ja developer wiec tak napisalem a sam nie instalowalem wiec napisalem wszystko jak developer zeby bylo ok. Sam uzywam apollo i vipera wiec jesli chodzi o jakosc dzwieku to nie potrzebny mi walkman. Mam kilka irs packow takze przelaczam sie miedzy dzwiekiem od sony soundalive od samsunga i creative [emoji14] ale wiem ze sa zwolennicy "walkmana" wiec pomyslalem ze komus sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Pójdzie ten mod na CM11 SGS3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Jedynie CM12 wzwyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Kurde szkoda ciekawy mod mógł być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Ciekawy jest i to bardzo widzę że posiadasz S3 więc na pewno jakiś Rom na lollipop się znajdzie który Ci się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Fajnie, że jest dla innych urządzeń a nie tylko dla Sony Sam bym wrzucił sobie jakiś fajny Launcher z Xperii ale tylko dla Sony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Na razie zmieniłem rom na CM11 a co myślisz o romie NamelessRom 2.1 tj lollipop 5.1 Ale chyba nie warto zmieniać roma dla samego odtwarzacza muzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Od Romów jest dział dla telefonu... A nawiasem mówiąc. Najlepszy jest ArchiDroid W sklepie masz trochę tych odtwarzaczy i eqalizerów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Który rom jest bardziej dopracowany CM13 czy Resurrection Remix v5.6.4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 RR.. Następne pytanie w nowym temacie proszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 1 godzinę temu, KitLer napisał: Fajnie, że jest dla innych urządzeń a nie tylko dla Sony Sam bym wrzucił sobie jakiś fajny Launcher z Xperii ale tylko dla Sony... xmarshmallow pójdzie na innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 @dominiksme napisałem Ci, że od Romów masz dział dla telefonu ( w tym wypadku SGS3) a ty dalej... Chcesz warna? @DaRkShAdOw Dobra. Koniec OT xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Ok sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Widzialem ostatnio launcher sony nie tylko dla sony gdzies mi przemknelo takie cos ale za cholere nie pamietam gdzie [emoji14] nie bylem zainteresowany:) ale jak sie spotkam to wrzuce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Jest na forum, ale@KitLer napisał koniec ot.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi