dominiksme Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Witam! Jaki rom polecacie na Galaxy S3 aktualnie mam stock 4.3 zrootowany z usuniętym bloatware więc do rzeczy jaki rom warto warto zainstalować chciałbym aby był stabilny i bateria dobrze trzymała. Pozdro z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 ArchiDroid wiele osób gorąco poleca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Teraz, DusieK napisał: ArchiDroid wiele osób gorąco poleca Jakaś konkretna wersja czy po prostu najnowsza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Zawsze polecamy najnowszą Powinno być na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 2 minuty temu, DusieK napisał: Zawsze polecamy najnowszą A jaka jest najnowsza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 3.15 jak się nie mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 2 minuty temu, DusieK napisał: 3.15 jak się nie mylę Już sprawdziłem nie mylisz się najnowsza to 3.1.5 a jest do wyboru kernel w aroma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Nie cytuj postów.. Nwm, nie posiadam takowego urządzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Ok sorry za cytowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Gdzies czytalem ze ten archidroid jest dosc dobry na s3 ale nie wiem bo nie posiadam takiego urzadzenia:) wiele uzytkownikow wypowiadalo sie pozytywnie ale wiesz jak to jest [emoji14] jeden lubi to a drugi tamto. Mi sie wydaje ze najlepiej rom przetestowac samemu bo to zalezy co lubisz jesli lubisz touch wiz to aosp odpada chociaz sa motywy itp ale w aosp nie znajdziesz takich funkcji jak smart stay itp. ale ja osobiscie wole aosp:) przede wszystkim za szybkosc i gladkosc w dzialaniu codziennym ale jak napisalem, jeden lubi AOSP a drugi touch wiz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Przeniosłem do odpowiedniego działu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cain666 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Polecam CM13 20161803 Szybki, stabilny, wszystko dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 A ja od siebie to wrzucę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Dobry rom to LiquidSmooth. Zajmuje gdzieś około 1,5GB z tego co wiem, a ma ogromne możliwości customizowania i jest szybki i stabilny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi