Domoner Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Zakupiłem nową baterię do xperii L, jak włącze system to po włączenu nic nie mogę zrobić bo wyświetla się "wyłączanie".. Da sie jakoś to naprawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PolaQ Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Przed pierwszym użyciem nowej baterii naładowałeś do końca ją? @ Słyszałem że formowanie baterii w nowych bateriach nie ma sensu ale może jednak.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Domoner Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Próbowałem ją ładować itd, ale i tak po włączeniu od razu się wyłącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Skąd ją kupiłeś? Z Allegro? I pewnie jakaś nieoryginalna? W takim razie to nic dziwnego. Może ona nie pasować do twojego modelu, mimo zapewnień sprzedawcy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 1. Może być nieooryginalna 2. Za małe napięcie. 3(wąpliwe) za mało MAh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Domoner Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 A to nieorginalność ma znaczenie? ;O Niby napięcie ma takie samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 9 godzin temu, Domoner napisał: A to nieorginalność ma znaczenie? ;O Niby napięcie ma takie samo. Rzadko to się zdarza ale właśnie sam sobie odpowiedziałeś na pytanie Żyjemy w czasach, w których cena mówi o jakości wykonania urządzenia. Ja ostatnio kupiłem oryginalną baterię do sony ericsson xperia neo v za 30 zł i efekt jest, ponieważ bateria trzyma długo. Pokaż wartości tej baterii i zrób zdjęcie. Może być tak, że kupiłeś wadliwy towar, a skoro kupiłeś ją gdziekolwiek i to niedawno, masz prawo odstąpić od umowy, lub zgłosić reklamację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Niby..sugerujesz się zapewnieniami.producenta? Ja też mogę dać naklejkę na baterie że ma 3000mAh żeby się lepiej sprzedawała a jak jest to już tylko ja wiem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Nie sugeruje się zapewnieniami producenta, lecz maja obowiązek ukazać to jaki jest produkt, tak jak jest napisane w prawie bo okolo 3 lat temu takie coś było wprowadzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Domoner
Zakupiłem nową baterię do xperii L, jak włącze system to po włączenu nic nie mogę zrobić bo wyświetla się "wyłączanie".. Da sie jakoś to naprawic?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi