PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Witam wszystkich jest to ROM AOSP bazujacy na znanej modyfikacji CM. Wersja androida 5.5.1. Kolejny dobry i stabilny rom od JDCTeam. Nie wiele moge dodac tutaj od siebie mialem go zaledwie dwa dni na swoim s4. Napewno dziala gladko i jest stabilny:) Xposed smiga dobrze. WYMAGANIA Root Cwm/Twrp INSTRUKCJA 1. Pobierz ROM stad https://romhut.com/roms/aosp-jf 2. Pobierz gapps stad http://opengapps.org/ 3. Przenies paczke zip z romem i paczke zip z gappsami do pamieci wewnetrznej lub zewnetrznej. 4. Przejdz do custom recovery 5. Wipe data/Factory reset 6. Install 7. Zaznacz paczke z romem i paczke gapps 8. Swipe to install 9. Reboot to system Gotowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Popatrz jak wyglądają inne poradniki i dopiero bierz się za pisanie ich, bo ten aż razi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 A co w nim razacego? Ja jak bym go przeczytal to wiedzialbym jak zainstalowac rom:) Z reszta jest punkt po punkcie ja developer zaleca. Wiec nie wiem w czym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 OK już się nie czepiam, bo tytuł był źle napisany, co zresztą poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 No wiem ogolnie mogloby to tez bardziej estetycznie wygladac ale dukalem na tapatalku, tak troszke gorzej sie dodaje przez niego tematy. Dzieki za korekte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FILAGOL House Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 PatrzKomuUfaszGb Witam czy System jest TYLKO w Angielskiej wersji systemowej ? czy działa wysyłanie i odbieranie mmsów ? bo jak powszechnie wiadomo CM ma poważne problemy z odbieraniem i wysyłaniem mms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Powinien być po naszemu, bo to aosp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Po polsku, a co do mmsow to nie wiem nie uzywam tej funkcji wiec nie sprawdzalem tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 bazuje na cm więc raczej mmsy nie działają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 @DaRkShAdOw Co ciekawe w RR na s3 lte które tak samo bazuje na cm mms-y działają. Sprawdzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 bo rr robi dobre romy i dbają o takie szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi