L0LEK Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Witam ! Orientuje się ktoś kiedy będzie premiera Xiaomi mi Edge ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Aktualnie brak jasnych danych na temat premiery. Trzeba czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Dzięki za odpowiedz ! pytam bo jestem pod wrażeniem specyfikacji i ekranu w tym telefonie być może stanę się jego posiadaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Siema czy ten telefon jest wart uwagi? Czy ktos go uzywal przez jakis dluzszy czas? Pytam bo jestem ciekaw jak on sie sprawuje w codziennym uzytkowaniu, jakie ma wady, zalety itp. Ale raczej interesowalaby mnie opinia uzytkownika ktory mial lub ma Xiaomi a nie czytal duzo broszurek niekoniecznie edge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Ten telefon jeszcze na rynek kolego. Może ktoś się wypowiedzieć co najwyżej do innego modelu. Sam mogę powiedzieć, że kiedyś go zakupię bo podoba mi się, ten system szybki, ładny. Ale to subiektywna opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 No wiem wiem ze ma byc premiera zle sie wyrazilem. Mialem na mysli Xiaomi ogolnie:) bo ostatnio duzo sie slyszy o tym ale jeszcze nie spotkalem nikogo kto by uzywal. A w ogole to napisalem na koncu ze niekoniecznie edge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dead_beat Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Ja mam Redmi Note 3 3GB/32GB i poza aparatem to rewelacyjny sprzęt za te pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi