PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Witam, nie mialem pojecia jaki tytul dac wiec jest taki nijaki:) kiedys mialem taka aplikacje, potrafila ona wygenerowac informacje o telefonie (soft, kernel itp.) Nie pamietam jak sie nazywa, moze ktos cos kojarzy w tym temacie? Bede wdzieczny za kazda pomoc. Ta aplikacja potrafila sprawdzic zabezpieczenia oprogramowania... cos takiego. Wiem, bardzo ogolnie napisane ale tyle pamietam. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 my android,CPU z ,aida64? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 chyba jestem slepy bo nie moge znelezc hehe faktycznie jestem slepy znalazlem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi