Wisla Kalinowe Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Witam czy moge wgrać CM gdy mam gingerbreada 2.3.6 ? Czy musze pierw zaktualizować androida do 4.1 a pózniej zainstalować CM ? Słyszałem że na gingerbreadzie nie można wgrać recovery wiec dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Wykonaj update do 4.1, custom recocery wgraj i później CM Ps. Zły temat i dział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Chodzi o temat aktualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wisla Kalinowe
Witam czy moge wgrać CM gdy mam gingerbreada 2.3.6 ? Czy musze pierw zaktualizować androida do 4.1 a pózniej zainstalować CM ? Słyszałem że na gingerbreadzie nie można wgrać recovery wiec dlatego pytam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi