DaRkShAdOw Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Dodaj jakieś informacje, bo temat zostanie usunięty. Zaraz, co tu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max123 Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Hmm, dziwne wczoraj jak dodawałem pytanie to wyskoczył jakiś błąd sql i nie działała mi potem strona, więc opiszę problem jeszcze raz: Na Lt25i mam Cyan 12.1 włączyłem ustawienia->zabezpieczenia-> szyfrowanie->i zaszyfrowalo gdy chcę odszyfrować tą samą metodą to nic nie wyskakuje jakby opcja w ogóle nie działała Hmm, dziwne wczoraj jak dodawałem pytanie to wyskoczył jakiś błąd sql i nie działała mi potem strona, więc opiszę problem jeszcze raz: Na Lt25i mam Cyan 12.1 włączyłem ustawienia->zabezpieczenia-> szyfrowanie->i zaszyfrowalo gdy chcę odszyfrować tą samą metodą to nic nie wyskakuje jakby opcja w ogóle nie działała A ten tytuł tematu, nawet nie wiem jak edytować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Napisz jaki telefon to się poprawi Napisz jaki telefon to się poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max123 Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Xperia V LT25i Xperia V LT25i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Jedynie co to przeniosę temat, bo tytułu nie mogę zmienić. Ten temat jakiś zepsuty jest. EDIT: Nie ma działu do tego fona albo ja ślepy jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi