Rado1990 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Witam Mam Problem z HTC M7 Gdy go włączę zawiesza się na LOGO HTC na białym tle i nic nie mogę zrobić muszę czekać aż bateria padnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 DaRkShAdOw Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rado1990 Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Coś Mało Chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Nie rozumiem. Gdzie mało chętnych? Link do tutoriala dostałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rado1990 Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 czyli jeżeli to zrobię to Ma zadziałać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Tak. Jeśli nie zadział to już ciężko będzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rado1990 Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Ok Telefon Wrócił do żywych dzięki wielkie Problem był w wersji Oprogramowania Bo mam Wersje WLS Dzięki temat Można Zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rado1990
Witam Mam Problem z HTC M7 Gdy go włączę zawiesza się na LOGO HTC na białym tle i nic nie mogę zrobić muszę czekać aż bateria padnie
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi