DaRkShAdOw Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 UWAGA!!! NIE PONOSZĘ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA EWENTUALNE USZKODZENIA TELEFONU! WSZYSTKO ROBISZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ!! Witam! W tym poradniku przedstawię jak wgrać nowy, całkiem fajny system na Z1 Compact. Ma w sobie coś z iOS i z MIUI. Zaznaczam, że ROM niestety nie posiada języka polskiego Co będzie potrzebne? - Telefon - Flashtool - http://flashtool.net - ROM - http://www.mediafire.com/download/70ycoybw7c3mdfz/1ZC_IUNI_OS-D5503-BetaV3.0.01.zip - GAPPS - specjalne do tego ROMU http://www.mediafire.com/download/31u4adfxj3301aj/1miui-6-minigapps-kk-20150505.zip Instrukcja: 1. Zainstaluj Flashtool i sterowniki z C:/Flashtool/drivers 2. (Zalecane) Zrób downgrade do Ktkata, buildu .108, nie wiem czy to konieczne, ale ja tak zrobiłem 3. Otwórz paczkę z romem i wypakuj gdzieś plik boot.img 4. We Flashtoolu kliknij ikonę pioruna i zaznacz fastboot, potem select kernel to flash i zlokalizuj wcześniej wypakowany plik boot.img 5. Gdy już się zainstaluje odłącz telefon i włącz go. Gdy będzie widniało logo Sony klikaj VOL-, aż telefon nie wejdzie do CWM 6. W CWM zrób wipe i zainstaluj ROM i gapps 7. Reboot ABY UZYSKAĆ JĘZYK POLSKI: 1. Wejdź do sklepu play(Play store) 2. Wyszukaj More Locale 2 3. Pobierz i zainstaluj 4. Ustaw język na polski i reboot Trochę rzeczy będzie po polsku ale ich ilość jest znikoma niestety, da się przeżyć. Screeny: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Fajnie to wygląda ^^ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 WOW. Naprawde fajny Na Lizaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikz Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Nooo, kozacko to wygląda. Ciekawe czy na CM13 znalazłby się podobny motyw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 @KitLer niestety kk :/ @Kamikz niebardzo, bo to z iosa, jakby inny system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 To się nie dziwie, że dalej siedzisz na Dstrike'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Na stocku jestem ok już koniec ot po szczegóły pw xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi