Noste Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Witam Czy byłby ktoś tak miły i wyjaśnij wszystko krok po kroku jak zainstalować cm 12.1 na LG l65 i w razie czego pomóc przy tym? Niedawno co tym się zainteresowałem i nie jestem za bardzo obeznany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Poradniki dodane, chyba wiesz gdzie szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Noste
Witam
Czy byłby ktoś tak miły i wyjaśnij wszystko krok po kroku jak zainstalować cm 12.1 na LG l65 i w razie czego pomóc przy tym? Niedawno co tym się zainteresowałem i nie jestem za bardzo obeznany
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi