Maciejek146 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Witam! Niedawno kupiłem abonament w Play'u, który kosztuje około 70zł. W zestawie były 2 GB internetu, nielimitowane rozmowy i inne takie pierdułki. Był problem z internetem, który nie działał i z MMS'a, których nie dało się wysłać. Nikogo to nie interesowało. Choć mieli mnie powiadomić już od około miesiąca nie ma żadnej informacji i jak internet coś tam działa, ale tylko czasami to MMS'y dalej nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Roaming włączony? Jak nie to nie dziw się że internet nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Kolega powyżej miał na myśli to, że Play korzysta z zasięgu innych sieci. Dlatego trzeba włączyć roaming (to nie powoduje dodatkowych kosztów) i w tedy internet działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejek146 Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 W salonie Play powiedzieli, że się skontaktują, a roaming włącza się u mnie automatycznie, jeżeli jest taka potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 A sprawdziłeś ustawienia sieci? Czy na pewno jest włączony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi