TheAverageFreak Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Witam, mam pytanie, czy jest możliwość wgrania CM 13 na model jagn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 a nie jagnm? https://download.cyanogenmod.org/?device=jagnm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheAverageFreak Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Właśnie w tym problem, że mój model nazywa się jagn, mimo że fizycznie to to samo co jagnm o ile się nie mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 napisz dokładnie model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheAverageFreak Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 To LG-D722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 nie rozumiem.. to jest jagnm wg np. cyanogenmod.org.. hmm.. zaproponowałbym próbe zainstalowania, ale możesz uceglić go.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheAverageFreak Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Próbowałem flashować ale TWRP wywala że zła nazwa modelu, jagn zamiast jagnm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 to? http://vasy.ru/TWRP/jagnm/twrp-3.0.0.0-20160206-jagnm.img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheAverageFreak Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Tak tylko wersja 2.8.0.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TheAverageFreak
Witam, mam pytanie, czy jest możliwość wgrania CM 13 na model jagn?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi