Mateuszhe Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Witam. Mam problem z słuchawkami Samsunga. Gdy podłączam je do Xperii, muzykę słychać z zewnętrznego głośnika, a nie ze słuchawek. Słuchawki działają z innymi urządzeniami normalnie. na Xperii inne słuchawki też działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 To jest właśnie zabezpieczenie przed konkurencją To standard jeżeli z innej marki nie będą działać słuchawki na Twoim Tel. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Hmm..na mojej z1c dzialaja sluchawki samsungowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 @up Te z Ace'a? Powinny działać. Ja na Lumii korzystałem ze swoich tak samo od samsunga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Ale M4 Aqua na słuchawkach od iPhone'a prawidłowo działa... Wiesz co? Zgadałem się już z kolegą i za 2h poda mi takowe słuchawki od Samsunga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 niee, te z ace są plastikowe na końcu, ja mam z gumkami, podobne jak z s3 mini jakie autor ma słuchawki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Nie wiem jaki dokładnie to jest model. Ale otrzymałem je razem z S3 mini. Nie napisałem jeszcze, że na początku działały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 2 godziny temu, Mateuszhe napisał: Nie wiem jaki dokładnie to jest model. Ale otrzymałem je razem z S3 mini. Nie napisałem jeszcze, że na początku działały Czyli mam rozumieć, że takie jak w linku poniżej? http://vegacom.eu/product-pol-26971-ORYGINALNE-sluchawki-SAMSUNG-GALAXY-S3-MINI-i8190.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Czyli mam rozumieć, że takie jak w linku poniżej? [emoji6] http://vegacom.eu/product-pol-26971-ORYGINALNE-sluchawki-SAMSUNG-GALAXY-S3-MINI-i8190.html Dokładnie takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Hmm... Znajomy podał mi takie plastikowe i działały prawidłowo... Też Samsunga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 To ma ktoś jakiś pomysł dlaczego mi nie działają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Cośmi się wydaje że gniazdo mini jack w xperi może być troche uszkodzone; jak je włożysz spróbuj nimi poruszać, może to coś da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Cośmi się wydaje że gniazdo mini jack w xperi może być troche uszkodzone; jak je włożysz spróbuj nimi poruszać, może to coś da Raz działają, a raz nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 No to masz odpowiedź. Musisz naprawić to wejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 No to masz odpowiedź. Musisz naprawić to wejście. Ale z innymi słuchawkami wszystko działa. To trochę dziwne, że akurat z tymi z Samsunga nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Możliwe, że te słuchawki mają zwalony styk, albo wejście Jack. Innego winowajcy brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ja od razu bym obstawił, że coś ze słuchawkami jest nie tak. Nawet przewód może być złamany w środku i jak go "wyginasz" to raz łączy, a raz nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mateuszhe
Witam. Mam problem z słuchawkami Samsunga. Gdy podłączam je do Xperii, muzykę słychać z zewnętrznego głośnika, a nie ze słuchawek.
Słuchawki działają z innymi urządzeniami normalnie. na Xperii inne słuchawki też działają.
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi