CyanowyLenovo Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Witam! Niektórzy mnie prosili o sprawdzone i w pełni działające Formmware do CM 13, lub innych celów. Tak jak obiecywałem maci poniżej Stocka 2.3.3 i 4.1.2 Temat będzie aktualizowany o inne serwery. Stock 2.3.3 i 4.1.2 Spoiler https://www.mediafire.com/folder/70s1t35pijy9c/Samsung_Galaxy_S2_Stock Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez DaRkShAdOw Wrzucone na Mediafire 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Leci na mediafire, za niecałą godzinę zaktualizuję link Już. Ale coś sie za szybko zuploadowało, więc jakby coś to mówcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Jest ok Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Mogę wrzucić go na mega.nz jeśli chcecie panowie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 W sumie ja też mogę ale niech bd już kaj jest, nie róbmy ot XD Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Wyprzedziliście mnie Panowie Możecie wrzucać w różne serwery, niech sobie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Na mediafire nie spotkałem się z wygasaniem plików a i z pobieraniem nie ma problemów, dlatego tam wrzuciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 OK to może zostać, nie ma problemu Moje sprawdzone pliki będą na wieki wieków aż do istnienia tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi