GezziPl Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 mam samsung galaxy ace 1 i chce jakąś grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. to sobie w sklepie poszukaj. a tak na serio to mało informacji. jaki gatunek? jakie już masz żeby się nie powtarzały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 O 10.02.2016o16:27, GezziPl napisał: mam samsung galaxy ace 1 i chce jakąś grę To se wejdź na sklep play i pobierz .. poradnik napisać specjalnie dla Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Moim zdaniem autor tematu bardziej prosi o listę stabilnie działających aplikacji... Jednak z założenia od razu wspomnę, że nie jest to możliwe na wielu aplikacjach. Napewno gry nisko jakościowe będą płynnie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolbiegan Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 próbowałeś sciągnać gta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Emulacja GBA, GBC, SNES i przy dobrych wiatrach może emulator NDS ruszy Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cain666 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Pobierz ze sklepu play emulator MyBoy, i potem z loveroms.com albo innych jakies poksy albo cos podobnego Mimo ze telefon masz nie ukrywajmy nie jakis najszybszy, to grac sie bedzie przyjemnie :v Bo GBA to bardzo stare urzadzenie. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roxter Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 a ja chcę żeby ludzie kulturalniej prosili o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi