androidek1119 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Uwaga! Już jest ! Unofficial Cyangenmod 13 na nasze smartfoniki! Linki do romów: S7580: Klik S7582: Klik Instalacja: Pobieramy rom na karte sd Pobieramy i Wgrywamy TWRP przez odina Włączamy Twrp. Wipe System, Data,Cache, Dalvik Cache Install ROM Reboot Uwaga! By karta sd mogła dzialać po wgraniu romu musi być zformatowania! Inspiracją był oczywiście XDA ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Nikt by się nie obraził jakbys napisał jak zainstalować i podał linki do pobrania. Ale pewnie tego nie zrobisz więc sam się tym zajmę. Ale to jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
androidek1119 Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 26 minut temu, DaRkShAdOw napisał: Nikt by się nie obraził jakbys napisał jak zainstalować i podał linki do pobrania. Ale pewnie tego nie zrobisz więc sam się tym zajmę. Ale to jutro. Dałem link do xda a tam jest wszystko ale moge dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Oto chodzi ze nie każdy zna angielski i niepotrzebne jest odsyłanie do xda bo to jest forum cyanmod. Na dole tylko podać ten link jako źródłowy z xda, a resztę wytłumaczyć jak zainstalować. Popatrz inne poradniki aby wiedzieć na czym się wzorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Ale i tak masz (+) za to, że wstawiłeś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
androidek1119 Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 W tym romie jest możliwość ustawienia karty sd jako pamięci wewnętrznej ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venon81 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Cześć. Zainstalował ktoś?Jak działa?Jakieś błędy?? Jeszcze jakiś link do gapsów działających by się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 http://cyanmod.pl/gapps Na xda pisze ze czasem pojawia się czarny ekran i trzeba zrobić reboot system, a tak to niby ok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venon81 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 spoko dziekuję bardzo za info spoko dziekuję bardzo za info na trenda plus podałeś zły link,musiałem z xda sciagac własciwy rom szkoda gadac przy dodawaniu konta google black screen nie da sie dodac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 @venon81 próbowałeś restartować urządzenie? Inna wersja paczki gapps również może rozwiązać problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venon81 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 restartów było mnóstwo inne pomysły mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefek538 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Również mam problem z gappsami czarny ekran na sklep play i na przeglądarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Inna wersja gappsów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefek538 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Próbowałem chyba z 3 wersje gappsów i tak samo było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Błąd romu widocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Illutorium Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Dnia 30.03.2016 o 20:32, DusieK napisał: Błąd romu widocznie Co do buildów proponuje: jenkins.sandpox.org/job/KYLEPROXX_CM13.0 (Nie ma już czego się obawiać bo i tak jest zakutalizowane na jakiś czas.) A co do gapps'ów: opengapps.org Wszystko jest proste. W sumie chciałbym zauważyć że Zainstalowałem CM 12.1 nie używając nawet TWRP (zamiast tego: CWM 6.0.5.1 - Przyzwyczaiłem się do języka C przy wgrywaniu recovery zamiast do C++ przy TWRP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafycik Kk Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 twój link do romu trenda plus jest tak naprawdę do romu S7582 (czyli nie wlasciwy link) wgrałem twr i chce insalować rom a tu mi bląd wyskakuje ze nie ten rom lol. Ktoś ci zwrócił uwagę że nie ten link to czemu nie poprawiłeś ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Illutorium Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 15 godzin temu, Fafycik Kk napisał: twój link do romu trenda plus jest tak naprawdę do romu S7582 (czyli nie wlasciwy link) wgrałem twr i chce insalować rom a tu mi bląd wyskakuje ze nie ten rom lol. Ktoś ci zwrócił uwagę że nie ten link to czemu nie poprawiłeś ?. Chyba wiadomo że nazwa kodowa zwykłego Trenda Plusa jest "kylepro" przy "ds" jest to dual sim. A więc to pewnie pomyłka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi