King_Stone_69 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Jakie macie pomysły na prezenty dla ukochanych osób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 że dla kogo? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Wyraźnie napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 ja kupuję mojej Miłości taki ręcznik haftowany http://allegro.pl/show_item.php?item=5967786539 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 @King_Stone_69 chyba mnie nie zrozumiałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Haha @DaRkShAdOw nie powiem bo uśmiałem się gdy przeczytałem Twoją wiadomość haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Poczekam aż spać pojdzie a potem odpale battlefielda 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Ja nic albo będę moderował forum albo grał Bo tak naprawdę drugiej połówki nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 W wale_tynki będę alone. Co tu się zbytnio rozpisywać? A nawet jeśli... Dlaczego akurat w Walentynki osoby zakochane zaczynają siebie dażyć takim uczuciem itd, jakby nie mogli tym uczuciem wzajemnie przez cały rok się obdarzać? Fakt, mam koleżankę na oku, ale to odbiega od tego dnia niestety... Jestem zbyt skomplikowany... Nie zrozumiała by tego. Powodzenia innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Dobra, edytowałem pierwszy post. Może teraz nie będziemy odbiegać od tematu ? Ja robię kartke z odcinka 5 sposobów na Walentynki z gościem specjalnym Martinem Stankiewiczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Pierwszy raz widzę, aby ktoś pisał na forum taki temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi