vvvzc Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Otóż problem polega na tym że mój S2 jest na CM13 i mój komputer go nie wykrywa. Problem leży po stronie telefonu bo i tablet i moje stare LG L3 jest wykrywane na obu kablach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 dokładniej? co się wyświetla na telefonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vvvzc Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Nic. Tylko bateria się ładuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 w menu połączenia usb jaki typ masz? mtp? ptp? ładowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vvvzc Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 MTP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Włączyłeś debugowanie USB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vvvzc Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Tak włączyłem i nadal nic (na wyłączonym również nic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 A jakie Ci się pojawiają opcje po podłączeniu do komputera po tym jak włączysz debugowanie USB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamikz Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Te obecne nightlies CM13 już chyba tak po prostu mają i trzeba z tym żyć i czekać na oficjalną wersje... Albo wgrać coś innego. To nie pierwszy telefon w którym na CM13 nie działa usb, w niektórych przypadkach przy podłączeniu komputer wywala bluescreena nawet... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vvvzc Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Nie pojawiają mi się żadne opcje w tel. Telefonu nawet zaktualizować nie mogę więc pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 To wgraj CM12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vvvzc Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Niby jak? Recovery mi się wygrało od CM i nie moge nic instalować typu gapps czy też aktualizacje... Brawo cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Od stocka próbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vvvzc Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Żeby wgrać stocka potrzebuje komputera który mi nie wykrywa a przez te ich recovery nic nie zrobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 To coś mi się zdaje ze USB uwalone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamikz Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 A download mode działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vvvzc Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Też mam wrażenie że to port w tel zwalony. Mogę go włączyć ale komputer nic sobie z tego nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 To masz USB zwalone, bo gdyby było sprawne USB to na Download Mode bez niczego kompute na Odinie wykryłbygo. Sam byłem przez chwilę na źle zrobionym CM 13 i na Download Mode wykryło mi staruszkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vvvzc Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Cóż będzie trzeba kupić coś nowszego z serii S. Dziękuję za pomoc. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
vvvzc
Otóż problem polega na tym że mój S2 jest na CM13 i mój komputer go nie wykrywa.
Problem leży po stronie telefonu bo i tablet i moje stare LG L3 jest wykrywane na obu kablach.
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi