DusieK Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Witajcie, jak pewnie każdy z was wie Sony prowadzi od września beta testy androida 6.0 Marsmallow. Developerzy XDA postanowili przeportować launcher konceptu Marsmallow i jest dostępny do wszystkich posiadaczy androida lollipop. Sam go posiadam i jestem bardzo zadowolony Screeny Download https://drive.google.com/folderview?id=0B6oYDQQEaRfVUVE1Si1xOGxGaWs&usp=drive_web Link do XDA http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony/xmarshmallow-launcher-5-0-t3302525 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Witajcie, jak pewnie każdy z was wie Sony prowadzi od września beta testy androida 6.0 Marsmallow. Ja nie wiedziałem ale sam launcher fajny tylko po przytrzymaniu na głównym ekranie pojawia się menu mające głupie ikonki [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Mi to akurat nie przeszkadza.. Jest lepszy niż na lollipop a nie wiadomo czy nie będzie jeszcze zmieniany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Mnie się nie widzi ten launcher. Za cukierkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Chodzi o ikonki z screna? To taki motyw na żywo są takie jak na każdym innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Mi się podoba w tej wersji klasycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Ta nowoczesna nawet nie jest zła ale to wersja przyzwyczajenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 a wsparcie knock code? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 no to jak przekonwertowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Nie ogarniam o co Ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 konwertowany czyli przepisany z trybem zgodnosci (łopatologicznie) a fabrycznie knock code ma SE, jak ten motyw nie ma tego to nie jest prze konwertowany a napisany recznie by przypominał a to różnica kolosalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Na XDA pisze że przeportowany i zmodyfikowany a co oni z tym robili to.. XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Jak tak patrzę na niego to stwierdzam, że lepszy był w Lizaku xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 jak się ustawi jak trzeba to jest taki sam jak lizakowy tylko ma napisy w docku niczym z5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi