Kuba Stencel Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Witam jak zainstalować CWM lub TWRP na Xperi Z1 Compact na Androidzie 5.1.1. Szukam w całym necie i jakoś mi nie idzie pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Pobierasz Flashtool, klikasz ten piorunek --> następnie fastboot mode --> podłączasz telefon w trybie fastboot (przy wyłączonym telefonie wczepiasz telefon do usb trzymając VOL -) --> Select Kernel to flash --> szukasz swojego TWRP/CWM --> klikasz dwukrotnie myszką i w interfejsie Flashtoola powinieneś mieć 2 komunikaty okay .... okay ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Stencel Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Wstaisz link do TWRP? Prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 CWM: http://doomlord.xperia-files.com/download.php?dlid=WjFjX0Rvb01Mb1JEX0FkdlN0a0tlcm5lbF9GVy0xMTRfdjAx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Xzdualrecovery. Tam jest twrp. Poradnik jest w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Stencel Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Dziekuje Mam jeszcze problem bo jak wyszedlem z cwm to telefon przez czaly czas sie restartuje i zapala sie fioletowa dioda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 hmm nie jestem pewien czy to CWM nie bazuje na Jeally Bean'ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Stencel Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 To co mam zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Powiedz mi co chcesz zrobić na swojej Zetce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Stencel Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Wgrac cynogenmoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 https://download.cyanogenmod.org/get/jenkins/147550/cm-12.1-20160202-NIGHTLY-honami-recovery.img to recovery zainstaluj z tego recovery wgraj Cyana Jeżeli CWM u Ciebie działa (to wczesniejsze) to z niego zainstaluj Cyana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Stencel Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Nie chce nic mowic ale podales zla wersje telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 jeżeli telefon Twój nie chce się włączyć to musisz wgrać na nowo stocka widziałem wcześniej że była tu wpisana Xperia Z1 a nie Compact TU masz Recovery: http://mirror.cyanogenmod.org/jenkins/147691/cm-12.1-20160203-NIGHTLY-amami-recovery.img a Tu CM 12.1: http://oss.reflected.net/jenkins/147691/cm-12.1-20160203-NIGHTLY-amami.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Stencel Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Juz se wgralem. Ale dzienki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi